Privacy policy

Behandling av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post info@foodgeekz.se). Vi försäkrar att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

Foodgeekz hanterar personuppgifter på tre sätt: I nyhetsbrev, kommentarsfält och i webbshoppen.

För att kunna erbjuda dessa tjänster behöver Foodgeekz lagra vissa personuppgifter som e-postadress, IP-adress och användarnamn/alias/namn (om du valt att registrera någon/några av dessa)

Som en del av hemsidans statistik använder Foodgeekz Google Analytics som registrerar information som vilken typ av enhet vis besök, enhetens operativsystem, webbläsarens version, i vilken del av landet du bor etc. Statistikrapporter som tas ut inkluderar endast samlad data och redovisas inte på individnivå. Behandlingen av dessa uppgifter lagras i max 26 månader från det du senast besökt gofoodgeekz.com

Denna integritetspolicy kommer uppdateras vid eventuella förändringar/tillägg av produkter hos gofoodgeekz.com


På denna sida kan du alltid läsa den sensate versionen av vår integritetspolicy. Vid frågor kring vår behandling av personuppgifter är du välkommen att maila info@foodgeekz.se